Predstavljen međunarodni turnir „Rastimo“- Trofej Novog Sada

KAĆ: Član Gradskog veća za sport i omladinu Aleksandar Kravić i načelnica Gradske uprave za sport i omladinu Sonja Končar Ničić održali su konferenciju za novinare povodom Međunarodnog turnira u rukometu i mini rukometu „Rastimo“-trofej Grada Novog Sada, koji će biti održan od 30. aprila do 2. maja u Novom Sadu, Kaću i Futogu.

– Gradska uprava za sport i omladinu prepoznala je vrednost i značaj ovog turnira za razvoj i popularizaciju rukometa i sporta uopšte u Novom Sadu, i u poptpunosti smo podržali i neposredno se uključili u njegovu organizaciju i realizaciju – istakao je Aleksandar Kravić
Konferenciji su prisustvovali i predsednik Organizacionog odbora turnira Milan Đukić, zamenik predsednika Organizacionog odbora , Rajko Imbronjev i direktor turnira Milivoj Jakšić.
– Ovo je najmasovnija manifestacija rukometnog sporta u našoj zemlji, i po prvi put u istoriji ovog sporta kod nas istovremeno će se takmičiti devojčice i dečaci, mladi rukometaši, mlađe pionirke i pioniri i kadetkinje i kadeti u rukometu i mini rukometu – rekao je predsednik Organizacionog odbora turnira Milan Đukić
Na Međunarodnom turniru u rukometu i mini rukometu „Rastimo“- Trofej Grada Novog Sada učestvovaće 40 muških i 24 ženske ekipe i 15 ekipa u mini rukometu iz Srbije, Rumunije, Republike Srpske, BiH, Hrvatske, Slovenije i Crne Gore, sa više od 1000 učesnika.
„Važno je napomenuti da se finale turnira, igra se 2. maja u kaćkoj dvorani „Hram“, uz direktan TV prenos.“

Autor: B. Stupar
Datum: 29, 04, 2011.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *