Facebook, Rock&roll – titelska slava

Titel: Iako na prvi pogled naslov nema smisla, on ilustruje sve moćniji marketinški potencijal Interneta koji sve više koriste i titelski ugostitelji. Putem svojih Facebook stranica oni gostima nude dobar provod uz živi nastup rok bendova na dan slave, u subotu, 28. avgusta.

        Bob Rock Caffe: I za ovu slavu očekuje vas dobar provod u dobro poznatom lokalu u Titelu, Bob Rock Caffe – u, gde će vas pored već poznatog „High risk“ benda iz Novog Sada koji su i do sada uvek dobro zabavili publiku, nastupiti i poznati lokalni bend „Šogori i mala bezobraznica“. Slava je pa zato ajmo da je zajedno i proslavimo kako dolikuje samo rock&rollu – Vaš Bob Rock.

        Neo bar: Sveže otvoreni bar „Neo“ neće da kvari tradiciju rock kafića u Titelu, tako da organizuje rock svirku za seosku slavu sa neverovatno dobrim mladim muzičarima iz Kovačice koji su se skupili u bend pod imenom „The Blue Room“. Očekuje se dobar provod uz zvuke domaćeg rock-a uživo, i ko zna šta još, pošto je sve moguće! Ko ne dođe – biće mu žao!

        U bašti picerije „Fontana“ (Loča) sutra, 28. avgusta svira grupa Oluja – start 23h!

Autor: Redakcija
Datum: 26, 08, 2010.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *