Četiri sata dobrog rokenrola?!

Titel: Koncertom grupa „Stena“, „Roleks bend“, „KNOOG“, „Mali zmajevi“ i „Šogori i mala bezobraznica“ sinoć su na Paradnom trgu nastavljene „Velikogospojinske svečanosti“. Nekoliko stotina fanova pomenutih bendova uživala je u višečasovnoj svirci koja se završila tačno u ponoć.

        Prve su nastupile „Stene“, popularni rok bend iz Novog Sada. Pevao se i kantri uz „Roleks bend“, a posle njih, uz taktove velikog rok hita „Born to be wild“, nastupio je bend KNOOG (Korpus narodne odbrane od Granda) koji je prikazao najzreliju svirku i širok repertoar. Momci su bukvalno u znoju napustili scenu nakon sat i po svirke.


        Kada su na scenu izašle devojke iz sastava „Mali zmajevi“ Vesna Mitić i Lela Đurđevac, publika je ispunila prostor ispred bine pozdravivši njihove autorske kompozicije u pop-rok maniru višeminutnim aplauzom. Sa njima je, kao i sa KNOOG nastupio i legendarni Željko Đurđevac – Žixa. A kao poslednji, ali ne manje važni, na binu su izašli „Šogori i mala bezobraznica“.


        Publika je uživala u dobroj atmosferi i odličnoj svirci za drugi dan Velikogospojinskih svečanosti, a posebno smo radosni što smo među titelskom omladinom videli devojke iz Ljubljane i momka iz Grčke.


        Sutra je na programu veče AKUD-a Jovan Popović, a u prepodnevnim satima možete posetiti prodajnu izložbu knjiga i družiti se sa malim i velikim slikarima iz cele Šajkaške.

Autor: Lj. Radanov
Datum: 26, 08, 2010.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *