Vesti sa „Sigeta“

Danas na Sportskom centru „Siget“ u Kaću gostuje još jedan trećeligaš, Novi Sad, kome će ovaj susret predstavljati generalnu proveru pred odlazak na pripreme u Makedoniju, u svoju staru bazu Ohrid.

Kanarinci“ danas u Kaću

Danas na Sportskom centru „Siget“ u Kaću gostuje još jedan trećeligaš, Novi Sad, kome će ovaj susret predstavljati generalnu proveru pred odlazak na pripreme u Makedoniju, u svoju staru bazu Ohrid. Susret počinje u 11/30 časova, a očekuje se da oba trenera, Miodrag Cvijić i Momo Raičević, na teren izvedu sve raspoložive snage.

Ovaj susret je privukao pažnju ljubitelja fudbala u Novom Sadu i okolini, tako da se očekuje zavidan broj gledalaca, a prisustvo su već najavili Uroš Milojković, predsednik Crvene zvezde iz Novog Sada, i njegov prvi saradnik Denis Malešević, nekadašnji golman Vojvodine, Veternika i Crvene zvezde.

Slavija prvi rival

Prošlog vikenda na teren su izašli i omladinci i kadeti „tobdžija sa Sigeta“. Već posle prve sedmice rada uslediće i prva provera, pošto sutra (u nedelju) u Kać stižu njihovi vršnjaci iz novosadske Slavije. Utakmica kadeta počinje u 11 časova, dok je meč omladinaca zakazan za 12/45 časova.

Stanić sa pionirima

Izvršni odbor OFK Jugović je na poslednjoj sednici imenovao Aleksandra Stanića (28) za trenera pionira (dečaci rođeni 1992. i 1993. godine) čime je rešen jedan od gorućih problema.

Stanić je još uvek aktivan igrač prvog tima Kaćana, a u karijeri je još vrlo uspešno nastupao za Dinamo iz Budisave, odnosno za vreme odsluženja vojnog roka za Ibar iz Mataruške banje.

Prozivka i prvi trening pionira zakazani su za danas u 15 časova, a novog trenera igračima će predstaviti direktor kluba Jovo Petrović.

Jakovljević i Babić na probi u Zvezdi

Kaćani se već godinama diče kvalitetnim radom sa mlađim kategorijama. Pored odličnih rezultata u prvenstvima i brojnim turnirima u zemlji i inostranstvu, Jugović je izbacio i veliki broj igrača u naše elitne klubove. Aca Slijepčević je član mlađih pionira Partizana, dok su u Vojvodini omladinac Pero Čičak, kadet Vladimir Antonić, mlađi kadeti Vuk Kizić i Nenad Nikolić, pionir Branislav Kljajić i mlađi pionir Milan Vukelić.

Od sadašnjih članova kluba, u svom uzrastu najviše odskaču pioniri Stojan Jakovljević i Strahinja Babić, za koje je zainteresovana i beogradska Crvena zvezda. Dogovoreno je da mladi Kaćani ovog ili sledećeg vikenda odigraju kontrolnu utakmicu za „crveno-bele“, kako bi se trener Nikola Radmanović uverio u njihove kvalitete i eventualno ih angažovao.

Autor: Goran Nakomčić
Datum: 09, 02, 2007.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *