Mladi košarkaši „Titela“

U okviru igranja utakmica 7. kola Međunarodne VIBA lige mladi košarkaši „Titela“ postigli su još dve pobede. U kategoriji pionira 92. godište Titeljani su igrali još jedan veliki derbi u kome su savladali svoje vršnjake iz ekipe „Zrenjanin“, rezultatom 55:52.

             U krajnje neizvesnoj utakmici i uzbudljivoj završnici Titeljani su se bolje snašli. Najbolji utisak iz ekipe „Titela“ ostavio je Vuković sa 26 postignuta koša , od toga dve trojke. Ovo je 7. uzastopna pobeda Titeljana u kategoriji pionira 92. godište, što im je omogućilo da budu ubedljivo prvi na tabeli. U narednom kolu igraće sa ekipom „Medžik“ iz Novog Sada.
            U kategoriji mlađih pionira 95. godište KK „Titel – Cubi“ pobedio je ekipu KK „Tisa“ iz Bečeja rezultatom 80:17. U ekipi „Titel – Cubi“ ponovo je dominirao Dejan Duma sa 18 postignutih koševa (jedna trojka), a istakli su se i Savić sa 17, Novaković sa 9 (dve trojke), i Savičić sa 8 postignutih koševa. Posle sedam kola – sedam pobeda i prvo mesto na tabeli, a već u narednom kolu Titeljani će igrati sa ekipom „Sport keja“ iz Novog Sada.

Autor: Ž. Marković
Datum: 23, 11, 2006.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *