Rukometaši po planu, fudbaleri podbacili

TEMERIN: Minuli vikend obeležili su rukometni klubovi sa dve važne pobede, a veliko iznenađenje predstavljaju porazi fudbalera Sloge, jaračke Mladosti i temerinskog TSK-a na domaćim terenima i naravno svojim navijačima.

 

 

 

RK Mladost TSK iz Bačkog Jarka savladao je u subotu veče u Temerinu ekipu Nove Pazove 28:21, u trećem kolu Prve lige Srbije. Prvoligaš iz Bačkog Jarka u subotu gostuje u Crvenki.
ŽRK Temerin pobedio je pred domaćim navijačima tim Radničkog iz Bajmoka 24:22. Bio je to derbi trećeg kola Prve lige Srbije za dame. Temerinke su uknjižile maksimalnih 6 bodova, a u petak će biti domaćini ekipi Jadrana iz Feketića.
Treći uzastopni poraz juče su doživeli fudbaleri temerinske Sloge. Maksimalni plen iz Temerina pre dve nedelje odneli su fudbaleri Banata iz Zrenjanina, usledio je nakon toga poraz Temerinaca u Bačkoj Palanci, da bi juče pobedu od 2:1, na stadionu Sloge zabeležila i ekipa Jedinstva iz Novog Bečeja. Radojica Kalinov u 86. minutu nije iskoristio jedanaesterac. Srpskoligaš iz Temerina u nedelju putuje na Palić.
Prvi poraz u novoj sezoni u Vojvođanskoj ligi doživeli su u subotu u Bačkom Jarku fudbaleri Mladosti. Poraženi su od Jedinstva iz Stare Pazove 1:0. Priliku za popravni imaće već u subotu, kada gostuju u Kaću.
Derbi osmog kole Područne lige Novi Sad igran je juče popodne u Temerinu. Domaćin TSK ugostio je vodeći tim lige, Kabel iz Novog Sada. Obe ekipe više su vodile računa o svom golu, tako da nije bilo mnogo prilika. Zbog drugog žutog kartona isključen je bek domaćih Mandić, pa su novosađani imali inicijativu i iz jedne poluprilike postigli su gol, za konačnih 1:0. Fudbaleri TSK-a u nedelju gostuju u Žablju.

 

Autor: Mile Milojević
Datum: 07, 10, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *