Jesenje novosadske sajmove otvorila Ivana Španović

NOVI SAD: Atletičarka Ivana Španović otvorila je danas na Novosadskom sajmu međunarodne jesenje sajmove, u okviru kojih će do 6. oktobra biti održano šest sajamskih priredbi.

 

Španovićeva je tom prilikom istakla da Novosadski sajam ima veliki značaj za pripreme atletičara, s obzirom da je jednu svoju halu preuredio u atletsku dvoranu, pa se treninzi mogu održavati i u zimskom periodu, i izrazila zadovoljstvo što je dobila priliku da otvori, kako je rekla, tako značajnu veliku i lepu manifestaciju.

„Zahvaljujem se gradu Novom Sadu, pokrajini Vojvodini, i Novosadskom sajmu koji sportistima, posebno atletičarima, mnogo pomažu u trenažnom procesu i obećavam da ću i dalje predstavljati Srbiju na najbolji mogući način na svim takmičenjima širom sveta“, rekla je Španovićeva.

Otvaranju međunarodnih jesenjih sajamova prisustvovao je i gradonačelnik Novog Sada, Miloš Vučević, koji je kazao da će ovogodišnja sajamska manifestacija posetiocima omogućiti da se upoznaju sa novitetima u oblasti lova, ribolova, turizma, sporta i konjarstva.

„Svakodnevno smo u prilici da vidimo koliko tehnička dostignuća utiču na privatnu i poslovnu komunikaciju, a sajam je mesto gde se u direktnom kontaktu, uz stisak ruke, sučeljavaju ponude i vrše različite promocije, što je najbolji način komunikacije“, rekao je Vučević.

Prema njegovim rečima, radi se o unapređivanju privrednih grana koje su predstavljene na pomenutim sajmovima.

Generalni direktor Novosadskog sajma, Dragan Lukač, podsetio je da to preduzeće ove godine obeležava 90 godina postojanja i da su sve sajamske manifestacije u duhu godine jubileja.

U okviru međunarodnih jesenjih sajmova održavaju se 46. međunarodni sajam lova, ribolova i sporta – Lorist, treći međunarodni sajam šumarstva, 22. međunarodni sajam „eko svet“, 20. međunarodni sajam holtikulture, 46. međunarodni sajam turizma, i 4. međunarodni sajam konjarstva i sersana.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 02, 10, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *