Oktobar mesec sajmova u Novom Sadu

NOVI SAD: Direktor Novosadskog sajma Dragan Lukač izjavio je danas da će na narednoj sajamskoj manifestaciji na Novosadskom sajmu – Međunarodnim jesenjim sajmovima, koji su na programu od 2. do 6. oktobra, nastupiti više od 300 izlagača iz deset zemalja.

 

 

Lukač je, na konferenciji za novinare održanoj u lovištu „Karakuša“, za narednu godinu najavio određene izmene u sadržini jesenjih sajmova u okviru kojih će biti održani sajmovi lova, ribolova i sporta, turizma, sajam šumarstva, sajam hortikulture, eko-svet i sajam konjarstva.

„Već sledeće godine napravićemo manje izmene i to na taj način što ćemo sajam turizma premestiti da bude na proleće. Ne radi se o nikakvom eksperimentu već o želji da izađemo u susret izlagačima koji su nam sugerisali da im je prolećni termin znatno interesantniji“, pojasnio je Lukač.

On je kazao da će posetiocima predstojećih sajamskih priredbi biti ponuđeno više od 50 najvećih brendova lovačke i ribolovačke opreme, a biće upriličene i dve izložbe lovačkih trofeja.

„I na jesenjim sajmovima imaćemo porodični dan koji se pokazao kao odlična akcija u okviru koje će cela porodica moći da uđe na sajam po ceni jedne ulaznice“, rekao je Lukač.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 24, 09, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *