Dobar start rukometnih klubova

TEMERIN: Rukometni klubovi iz opštine Temerin uspešno su otvorili novu takmičarsku sezonu u Prvoj ligi Srbije.

 

 

 

Rukometašice Temerina savladale su u petak ekipu Srema iz Sremske Mitrovice 23:22, iako su gošće u prvom poluvremenu vodile 13:11. Miroslava Pavlov je bila sjajna sa 11 golova, a golman Ivanov je imala deset odbrana i ukroćeni sedmerac.
RK Mladost TSK savladao je u subotu u Temerinu ekipu Jedinstva ih Kačareva 29:22 i najavio borbu za sam vrh u Prvoj ligi Srbije. Za prvoligaša iz Bačkog Jarka uspešno je na poziciji srednjeg beka nastupio mladi Borko Vještica, koji je nekoliko godina igrao za selekcije RK Jugović iz Kaća.
Sjajnu seriju dobrih igara i rezultata temerinske Sloge juče su zaustavili fudbaleri Banata iz Zrenjanina. Pred više od 500 ljubitelja fudbala u Temerinu, savladali su Slogu 2:1. Temerinci će u nedelju biti gosti Bačke u Bačkoj Palanci.
U derbiju kola – fudbaleri Mladosti savladali su u subotu u Bačkom Jarku tim Sloge iz Erdevika 1:0. Strelac jedinog gola bio je Borko Pavlović.
Jaračani su posle petog kola na trećem mestu sa tri pobede i dva remija.
Treću uzastopnu pobedu zabeležili su fudbaleri TSK-a. Posle pobede u Bačkom Gradištu, Temerinci su u dva uzastopna meča iskoristili prednost domaćeg terena i savladali Budućnost iz Gložana 2:0, juče dobru ekipu Veternika 1:0. Strelac jedinog gola bio je Džepina. Ekipa TSK-a u subotu gostuje u Tovariševu, nakon toga očekuje ih meč sa ŽSK-om iz Žablja i Kabelom.
Fudbaleri Siriga poraženi su od Fruškogorca u Sremskoj Kamenici 2:1, a u nedelju gostuju u Šajkašu.

 

Autor: Mile Milojević
Datum: 23, 09, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *