Odigrano četvrto kolo PFL Novi Sad

BORAC (Šajkaš) – VETERNIK (Veternik) 3:1 (1:1)

 

 

 

ŠAJKAŠ: Stadion Borca, gledalaca oko 2.000. Vreme i teren povoljni za igru. Sudija: Počuč (Bač. Palanka). Strelci: Rosić u 37. i 47. i Tesla u 90. za Borac te Kolarović u 30. minuti za Veternik. Žuti kartoni: Zečević (Borac), Vučković i Toprek (Veternik).
BORAC: Vasiljević 7, D. Rogić 7, Makivić7, Tesla 7, Božić 7 (Pantelić 7), B. Ris 7, Zečević 7 (M. Ris 7), Veselinović 7 (Švedić 7), Rosić 8, Stanojević 7 i Tomić 7.
VETERNIK: Galović 7 (Atlagić 6), Karać 6, Đurić 6, Vučković 7, Toprek 6, Čalija 6, Lazendić 6, Dašić 7, Kolarović 7 (Barančanin 6), Gajić 7 (Ljubičić Mijić 6) i Čičić 7.
Teško je bilo posle lošeg suđenja na prethodnoj utakmici u Temerinu motivisati fudbalere Borca da pokažu sve što znaju, iako su i sami svesni da jedino dobrom igrom mogu stići do prvog mesta. Veternik se pokazao kao veoma čvrsta ekipa koja će biti tvrd orah za sve protivnike. I ovoga puta najveći doprinos pobedi dao je izvanredni Srđan Rosić sa dva pogotka, a tačku na rezultat stavio je svojim pogotkom na kraju utakmice mlađani Milan Tesla.
Igrači oba tima ispraćeni su gromoglasnim aplauzom objektivne šajkaške publike, dok su službena lica doživela salve zvižduka, pokazavši da ovde ne prolazi ono što nema veze sa fudbalom. 

 

Autor: N. D. T.
Datum: 09, 09, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *