Policija zaustavila paore kod Pančeva,večeras odluka o nastavku protesta

ZRENJANIN, PANČEVO, SUBOTICA: Poljoprivrednici iz Pančeva, Alibunara i Vršca danas će predati svoje zahteve Vladi Srbije i večeras odlučiti kako će dalje nastaviti protest, izjavio je predsednik Organizacionog odbora protesta Zoran Sefkerinac. Policija je na ulazu u Pančevo iz pravaca Vršca, nešto posle 10.00 zaustavila kolonu od nekoliko desetina traktora poljoprivrednika iz Pančeva, Alibunara i Vršca koji su krenuli u protestnu vožnju ka Beogradu i Pančevu, zbog čega oni protest nastavljaju u luci Dunav, izjavio je predsednik Organizacionog odbora protesta Zoran Sefkerinac. Poljoprivrednici iz svih opština srednjeg Banata blokirali su oko 10:30 ulaze u fabriku ulja „Dijamant“ iz Zrenjanina, nezadovoljni ovogodišnjom cenom uljarica.

 

Poljoprivrednici iz Pančeva, Alibunara i Vršca danas će predati svoje zahteve Vladi Srbije i večeras odlučiti kako će dalje nastaviti protest, izjavio je predsednik Organizacionog odbora protesta Zoran Sefkerinac.

On je agenciji Beta kazao da paori nezadovoljni otkupnim cenama poljoprivrednih proizvoda, a kojima policija nije dozvolila danas da traktorima dođu u Pančevo i Beograd, trenutno blokiraju preduzeće „Graneksport“ u pančevačkoj luci na Dunavu.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 28, 08, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *