Trogodišnja Ana Pavlović iz Titela

Trogodišnja Ana Pavlović iz Titela rođena je sa retkom anomalijom i da bi mogla da raste normalno, kao i njeni vršnjaci, mora što pre na operaciju u Rusiju.
Zahvat košta 10.000 evra, a tu su i drugi troškovi, ali njena majka nije u mogućnosti da sakupi toliki novac. Zato apeluje na ljude dobre volje da pomognu njenoj ćerkici, kako bi mogla da uživa u igri sa svojim bratom blizancem.

– Po rođenju joj je ustanovljeno krvarenje na mozgu koje je uticalo na njen motorički razvoj. Utvrđeno je i da joj nedostaje cela kost u potkolenici, deo skočnog zgloba i kost koja drži stopalo i zato joj je leva noga kraća sedam santimetara, a stopalo santimetar. Ana je već jednom uspešno operisana u Rusiji sa 17 meseci. Od tada bolje pokreće nogu. Hoda u ortopedskim cipelicama sa povišicom od sedam santimetara. Doktori prognoziraju da će noga zaostati 20 santimetara što ne smemo dozvoliti – kaže Milijana Kujavić, samohrana majka.

Ona ističe i da je neophodno da se operacija što pre uradi, kako bi Ani izjednačili dužinu nogu i zadržali dobru pokretljivost u skočnom zglobu.
Račun za pomoć

Za pomoć trogodišnjoj devojčici otvoreni su računi u Rajfajzen banci na ime Ana Pavlović.
Broj dinarskog računa je 265-0000004018547-11
Broj deviznog računa je RS35265050000025813281
Za uplate iz inostranstva SWIFT CODE
RZBSRSBG, takođe u Rajfajzen banci

Autor: Redakcija
Datum: 21, 10, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *