Tajm aut pobednik turnira uz 1500 gledalaca i vatromet

ŽABALJ: Posle 24 dana spuštena je zavesa na 21, letnji turnir u malom fudbalu u Žablju. Zbog kišnih dana, turnir je započet u sportskoj hali, a završen je u predivnom dekoru na malom stadionu pred oko 1500 gledalaca koji su pored tribina zaposeli i svaki slobodni prostor pored terena.

U završnici je viđen odličan fudbal, a akteri su bili sve sama poznata imena iz sveta „fudbala na petoparcu“. Visoke novčane nagrade su bile motiv više da se na terenu vodi bespoštedna borba, ali za svaku pohvalu je izuzetan nivio fer-plej ponašanja starih poznanika koji su se u finalu našli u ulozi rivala.

 

Tajm aut turnir Zabalj

Veliki pehar, zlatne medalje i 200.000 dinara osvojila je ekipa kafe „Tajm aut“, pobedivši u vrhunskom finalu frizerski salon“Zelje“ sa 3:1, koji su se okitili peharom, srebrnim medaljama i iznosom od 100.000 dinara. Treći su bili fudbaleri ORK „ŽSK“ koji su se zadovoljili iznosom od 30.000 dinara, peharom i bronzanim medaljama. Igrač Turnira je zasluženo Milan Rakić iz frizerskog salona „Zelje“ golgeter turnira je Davor Popović iz ORK „ŽSK“, najbolji golman je Goran Nikitović iz kafea „Tajma aut“. Priznanje za fer-plej je pripalo timu SZTR „Bubica“.

 

fudbalski turnir Zabalj

 

Izvor: zabalj.rs

Autor: Zdravko Siriški
Datum: 31, 07, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *