Sloga – ČSK 4:0

TEMERIN: Fudbalska sezona za četiri kluba iz temerinske opštine bliži se kraju. U nedelju su na programu bili susreti pretposlednjeg kola u Srpskoj ligi, Područnoj i Gradskoj ligi Novi Sad.

 

FK Sloga

 

Fudbaleri Sloge, trećom uzastopnom pobedom preuzeli su drugo mesto u Srpskoj ligi – grupa Vojvodina. Bez većih teškoća savladali su ČSK iz Čelereva 4:0. Po četiri gola dali su i na prethodna dva susreta, protiv Radničkog iz Šida 4:0, i Srema u Sremskoj Mitrovici 4:1. Pored dva gola Radojice Kalinova i jednog, koji je postigao Mijailović, oko 800 ljubitelja fudbala u Temerinu videlo je u nedelju i evro gol Vladimira Silađija. U poslednjem kolu prvenstva, Sloga je u nedelju gost Jedinstva u Staroj Pazovi.
Više od 150 navijača jaračke Mladosti pratilo je svoje pulene na gostovanju u Padini. Plavo-belima je u susretu sa liderom lige Dolinom, bio potreban remi. U obostrano dopadljivoj igri, domaćin je sa dva gola zasluženo slavio i obeležio plasman u Prvu ligu Srbije. U poslednjem kolu očekuju se razne kalkulacije. Sve u svemu Mladost dočekuje Dunav iz Starih Banovaca i neophodna im je pobeda.
Fudbaleri TSK-a savladali su tim Omladinca u Stepanovićevu 4:1 i sada ima realne šanse da zauzme drugo mesto u Područnoj ligi Novi Sad, što za novajliju predstavlja značajan uspeh. Golove za Temerince postigli su Miletić, Rosić, , Džepina i Šereš. Plasman u Vojvođansku ligu obezbedio je Vrbas sa 62 boda. Po 47 bodova imaju Kabel i TSK, a ova dva kluba sastaju se u nedelju u Temerinu.
U Gradskoj fudbalskoj ligi Novi Sad Fruškogorski partizan savladao je u nedelju u Bukovcu OFK Sirig 2:0. Sirižani su na desetoj poziciji i u nedelju dočekuju lidera, novosadsku Mladost.

Autor: Mile Milojević
Datum: 04, 06, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *