Vredne pobede Mladosti i Sloge

TEMERIN: Fudbaleri Mladosti savladali su juče u Bačkom Jarku ekipu Radničkog iz Sremske Mitrovice 2:1. Vatrenu podršku blizu 1.000 navijača imali su na tribinama.

 

 

 

Samo pobeda vodila je plavo bele u luku spasa u Srpskoj ligi – grupa Vojvodina. Gosti su prvi došli u vođstvo. Jaračani se nisu predavali i golovima Dragana Tomića i Nikole Popina – uknjižili su tri zlatna boda. Ekipu trenera Dragana Ćuluma u nedelju očekuje gostovanje u Padini.
Dobru formu i efikasnu igru iz poslednjih nekoliko kola fudbaleri temerinske Sloge potvrdili su juče pobedom nad Sremom u Sremskoj Mitrovici 4:1. Golove su postigli Silađi, Kalinov, Mijajlović i Letić. Sloga u nedelju dočekuje ekipu ČSK-a iz Čelareva.
Fudbaleri TSK-a i Veternika igrali su juče u Temerinu nerešeno 1:1. Temerinci su sa osvojenim bodom sačuvali treću poziciju u Područnoj ligi Novi Sad, a u nedelju putuju u Stepanovićevo.
Seriju dobrih igara i rezultata juče su prekinuli fudbaleri OFK Siriga. Pred domaćim navijačima izgubili su od Dinama iz Budisave 2:1. Sirižani u nedelju putuju u Bukovac.

 

Autor: Mile Milojević
Datum: 27, 05, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *