Promocija suvenira i tipičnih proizvoda

ŽABALJ: U okviru „Žabaljskih dana“ 25. maja 2013. godine u prostorijama O. N. B. Veljko Petrović u Žablju održana je izložba suvenira i tipičnih proizvoda u organizaciji Turističke organizacije opštine Žabalj.

 

Izlozba suvenira Zabalj

 

Ovom prilikom predstavljeni su suveniri – magneti, koje je povodom 250 godina od osnivanja šajkaškog bataljona uradila Turistička organizacija u saradnji sa Keramikom Ras iz Sremskih Karlovaca. Magneti se mogu kupiti u STR Bajka u Žablju.

 

Izlozba suvenira Zabalj

Svoje radove i proizvode predstavili su: Udruženja žena „MZ Žabalj“ i „ Sablija“ iz Žablja, Udruženje „Tradicionalno vojvođanski“ iz Čuruga, Udruženje invalida rada, Olgica Mudrinić iz Žablja, SZR Unikat iz Temerina, poljoprivredno gazdinstvo Siniša i Miholjka Matić iz Žablja, Minjon iz Đurđeva, Bombonica iz Čuruga, vinarija Botić iz Čuruga , vinarija Vinum iz Sremskih Karlovaca.

 

Izlozba suvenira Zabalj

Po prvi put predstavili su se sa svojim specijalitetima restorani Opštine Žabalj: etno restoran Letić iz Đurđeva, čarda Tiha Tisa iz Čuruga, gostiona Ajgir, restoran Vojvodina i čarda Debeli lad iz Žablja.

Izvor: Turistička organizacija opštine Žabalj

Autor: Redakcija
Datum: 27, 05, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *