Slab učinak fudbalskih klubova

TEMERIN: Sportisti iz opštine Temerin ne mogu se pohvaliti rezultatima ostvarenim poslednjeg vikenda u martu.

 

 

 

U komšijskom derbiju ŽSK je u Žablju savladao oslabljeni tim RK Mladost-TSK iz Bačkog Jarka 29:24. Ljubitelji ovog sporta uživali su u dobrim potezima igrača obeju ekipa. Prvoligaš iz Bačkog Jarka u petak od 19,30 u sportskoj hali u Temerinu dočekuje ekipu Titel-Džon Dir.
Rukometašice Temerina nastavile su seriju dobrih igara i rezultata. Posle prošlonedeljne pobede nad Pančevom 30:20, Temerinke su u gostima savladale Dolovo 24:20 i sada su u gornjem delu prvoligaške tabele. Ekipa trenera Milana Vještice u subotu dočekuje Srem iz Sremske Mitrovice.
Fudbaleri su juče potpuno razočarali. Sloga koja je na trećem mestu ugostila je fenjeraša Radničkog iz Sombora i neočekivano je poražena 1:0. Temerinci su imali 4 povoljne prilike, Lazar Letić je isključen u 70 minutu, pa su sudiju na kraju ispratili policijski službenici. Sloga u nedelju putuje u Pančevo.
Fudbaleri Mladosti iz Bačkog Jarka poveli su juče na Paliću 1:0, ali su na kraju poraženi 3:1. Strelac gola za plavo bele bio je Marković u 19 minutu. Čak dva fudbalera jaračke Mladosti su isključena, Dragoljević u 72 i Tomić u 90 minutu. Jaračani u nedelju dočekuju ekipu Radničkog iz Šida.
Dobar raspored na startu prolećnog dela prvenstva igrači temerinskog TSK-a nisu iskoristili. Prošle nedelje igrali su kod kuće protiv Vrbasa 1:1, a prednost domaćeg terena nije iskorišćena ni juče u susretu sa Jedinstvom iz Rumenke (2:2). TSK u nedelju gostuje u Šajkašu, a sedam dana kastnije dočekuje Sutjesku iz Bačkog Dobrog Polja.

 

Autor: Mile Milojević
Datum: 01, 04, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *