11. kolo Međuopštinske fudbalske lige Titel-Žabalj

U nedelju, 24. marta 2013. godine, počeo je prolećni deo prvenstva Međuopštinske fudbalske lige Titel-Žabalj.

Međuopštinska fudbalska liga Titel Žabalj

 

 

 

Postignuti su sledeći rezultati:

Gospođinci: Jedinstvo (Gospođinci) – Miletić (Mošorin) 1:0
Čurug: Hajduk (Čurug) – Hajduk (Gardinovci) 0:0
Vilovo: Obilić (Vilovo) – ŽSK (Žabalj) 0:5
Lok: Sloga (Lok) – Titel (Titel) 1:0

Sloga (Lok) – Titel (Titel) 1:0 (1:0)

Juče, 24. marta 2013. godine, u Loku, odigrana je fudbalska utakmica između FK „Sloga“ Lok i FK „Titel“ Titel.
FK „Titel“ nastupio je u sledećem sastavu: Talpaji, Ločki, Dupor, Tot, Šolić, Šuša, Nemeš, Cetenji, Feher, Subotin i Pajić.
Na samom početku utakmice usled grubog i preoštrog starta domaćeg igrača, došlo je do namernog povređivanja iskusnog igrača Pajića, što je u samom startu poremetilo koncepciju i taktiku ekipe FK „Titel“. Umesto Pajića u igru je ušao mladi Mračajac V. usled čega je došlo do pomeranja u samoj postavki igre. U prvih 35 minuta igralo se rastrzano, konfuzno i sa puno grešaka, na izuzetno lošem terenu i sa veoma grubom igrom domaćina.
U prvom poluvremenu igrači iz Loka uputili su jedan udarac na gol i postigli su pogodak. U drugom poluvremenu Titeljani su krenuli na sve ili ništa i diktirali su tempo i svo vreme napadali, ali i pored nekoliko zrelih šansi, to nije krunisano golom. U nastavku igre došlo je još do dve izmene – umesto Nemeša ušao je Mladenović i umesto Dupora ušao je Vučić.
„Napominjem da je na golu naše ekipe debitovao mladi Robert Talpaji, koji je u odsustvu iskusnog Đuričića odlično obavio posao koji je imao. Talpaji ne snosi krivicu za primljen gol i predstavlja uz naporan rad budućnost našeg kluba“, istakao je trener Zoran Pavlović.
Trener FK „Titel“ Zoran Pavlović, juče, na samom početku sastanka sa igračima, izneo je odluku da predvodnik ove generacije kao kapiten bude Šuša Novica, koji je svojim radom na pripremama, ponašanjem na terenu i van njega to i zaslužio, a da njegov zamenik bude Nemeš Martin, najmlađi od prvotimaca, koji sa 16,5 godina zaslužuje da se uz starije i iskusnije igrače izgradi u pravog lidera za duži period. 

Izvor: opstinatitel.rs

Autor: Redakcija
Datum: 25, 03, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *