Pobeda Titeljana u prijateljskoj utakmici

TITEL: U nedelju, 17. marta 2013. godine, na stadionu FK „Titel“ u Titelu, FK „Titel“ je odigrao i poslednju 10. utakmicu u okviru priprema za nastavak prolećnog dela prvenstva, protiv FK „Potisje“ iz Knićanina. Rezultat je bio FK „Titel“ Titel – FK „Potisje“ Knićanin 3:1 (2:1), a strelci za Titeljane bili su: Feher (2), i Mračajac V.

Titel Fudbalski klub Titel FK Titel

 

 

 

FK „Titel“ je nastupio u sledećem sastavu: Đuričić, Mladenović, Dupor, Ločki, Cetenji, Šuša, Nemeš, Tot, Pajić, Mračajac V. i Pajić. U nastavku utakmice šansu su dobili i rezervni golmani: Talpaji i Beldi, kao i igrači: Hucki, Mračajac M. i Lisica.

Trener FK „Titel“ Zoran Pavlović konačno je zadovoljan igrom, ponašanjem i rezultatom igrača. „Posebno želim da naglasim požrtvovanost i želju koja je bila vidna kod svih igrača u ekipi, a to se i traži i na tome se i potencira svo vreme“, istakao je trener Pavlović.

On je želeo posebno da naglasi podatak da je igrač Feher, koji je doveden zbog poboljšanja efikasnosti, u ovom meču postigao dva gola i da je bio sve vreme u konstantnom ataku na protivnički gol. Trener Pavlović je istakao i podatak da je pogodak postigao i mladi Mračajac V. koji je uspeo da se upiše u listu strelaca.

FK „Titel“ u nedelju, 24. marta 2013. godine, gostuje u Loku, u prvom duelu prolećnog dela sezone.

Izvor: opstinatitel.rs

Autor: Redakcija
Datum: 19, 03, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *