TOO Žabalj na međunarodnom sajmu turizma “UTAZAS” u Budimpešti

ŽABALJ: Turistička organizacija opštine Žabalj predstavila je turističku ponudu opštine na međunarodnom sajmu turizma “UTAZAS” u Budimpešti u okviru izložbenog prostora Pokrajinskog sekretarijata zajedno sa Nacionalnom turističkom organizacijom Srbije, Turističkom organizacijom Vojvodine, 16 lokalnih turističkih organizacija, 4 klastera i 11 preduzetnika, vinara i agencija.

 

Budimpesta Turisticka organizacija opstine Zabalj

 

Iz opštine Žabalj predstavila se čarda “Debeli lad” nudeći mađarskim turistima prijatan odmor uz domaću hranu i piće nadomak reke Tise i golf terena.
Predstavljena je celina turističke ponude Srbije, sa akcentom na promociji turističkih proizvoda – festivali, priroda Srbije i aktivan odmor, putevi kulture, kratak odmor u gradovima.
Pored brojnih promotivnih brošura lokalnih i pokrajinskih organizacija za tržište Mađarske TOS je štampao brošuru “52 vikenda u Srbiji”, na mađarskom jeziku.
Pokrajinski sekretarijat za privredu u saradnji sa Dunavskim klasterom ,,ISTAR21” predstavio je projekat ,,Bogatstvo različitosti”, u okviru koga su predstavnici iz četrnaest odabranih mesta iz Vojvodine predstavili muzičke, folklorne i kulturološke različitosti Vojvodine, uz svečani defile 1. marta, kao i na dan Vojvodine 2. marta 2013. godine, kada je održana i konferencija za medije na kojoj je učestvovao i Miroslav Vasin, pokrajinski sekretar, uz prisustvo mnogih zvanica i posetilaca.

Izvor: TOO Žabalj

Autor: Redakcija
Datum: 04, 03, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *