Prijateljske utakmice FK Titel

U petak, 1. marta 2013. godine, na svom stadionu u Sportskom centru „Vašarište“ u Titelu, FK „Titel“ odigrao je prijateljsku utakmicu sa fudbalskim klubom „Bulbuderac“ iz Beograda i u nedelju, 3. marta sa omladincima FK „Sinđelić“ iz Beograda.

FK „Titel“ Titel – FK „Bulbuderac“ Beograd 1:0 (1:0)

Titel Fudbalski klub Titel FK TitelU petak, 1. marta 2013. godine, na svom stadionu u Sportskom centru „Vašarište“ u Titelu, FK „Titel“ odigrao je prijateljsku utakmicu sa fudbalskim klubom „Bulbuderac“ iz Beograda.

Strelac jedinog gola bio je najmlađi igrač FK „Titel“ Martin Nemeš.

FK „Titel“ Titel nastupio je u sledećem sastavu: Beldi, Bolmanac, Mračajac V., Mladenović, Šuša, Lisica, Mračajac M., Ločki, Nemeš, Tot i Vučić. U drugom poluvremenu još su nastupali: Đuričić, Dupor i Hucki.

Trener FK „Titel“ Zoran Pavlović izveo je na meč kompletnu postavu mladih igrača i budućih nada fudbalskog kluba „Titel“. Od prvih 11 igrača, 8 igrača su u dobi od 16 do 18 godina.

Zoran Pavlović, trener FK „Titel“ Titel, izuzetno je zadovoljan dosadašnjim radom i ponašanjem igrača. Ističe da se naporno radilo i da je 1. faza priprema bila izuzetno teška, koju mnogi od igrača nikada nisu ni imali.

„Moram ponovo da naglasim najmlađeg člana svoje ekipe Martina Nemeša, koji je i danas postigao gol i trenutno je najmlađi i najefikasniji pojedinac sa postignuta tri pogotka na dosadašnjih pet utakmica, i izuzetnu borbenost i htenje Bolmanca. Naravno, i ostali igrači kao što su: Vučić, Lisica, Beldi, Mračajac M., pored već „iskusnijeg“ od njih Mračajac Vukašina, predstavljaju perspektivu u budućnosti fudbalskog kluba“, istakao je trener Zoran Pavlović.

FK „Titel“ Titel – FK „Sinđelić“ Beograd 2:2 (0:2)

U nedelju, 3. marta 2013. godine, u Sportskom centru „Vašarište“ u Titelu, FK „Titel“ ugostio je omladince FK „Sinđelić“ iz Beograda.

Strelci za domaću ekipu bili su: Subotin i Šolić.

Trener Titeljana Zoran Pavlović ukazao je poverenje sledećim igračima: Đuričić, Mladenović, Dupor, Šolić, Šuša, Tot, Nemeš, Vučić, Feher, Mračajac V. i Subotin. U drugom poluvremenu su ušli i: Beldi, Bolmanac, Pajić i Lisica.

Trener FK „Titel“ Zoran Pavlović je nakon izuzetno loše igre, sa puno grešaka, napravio nekoliko rotacija u ekipi od igrača koji su već bili u sastavu i igrača koji su ušli. Drugo poluvreme je bilo mnogo kvalitetnije, Titeljani su svo vreme diktirali tempo i uspeli su da preokrenu rezultat. Kompletan i naporan rad dao je rezultat jer su mladi igrači predvođeni nekolicinom starijih, odlično odigrali drugih 45 minuta i bili na pragu totalnog preokreta.

„Moram da naglasim da su i jedan i drugi gol vredni pomena, pogotovo Šolićev, koji je iskosa sa desne ivice šesnaesterca pogodio sam desni gornji suprotni ugao“, istakao je trener Zoran Pavlović.

Naredni meč FK „Titel“ igra u sredu, 6. marta 2013. godine, sa početkom u 15,30 časova, protiv kadetske ekipe FK „Sinđelić“ Beograd.

Izvor: opstinatitel.rs

Autor: Redakcija
Datum: 04, 03, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *