Ubedljiva pobeda Temerinki

TEMERIN: Sportska sezona je u punom jeku. Posebno se to odnosi na rukometne ekipe. Rukometašice Temerina, posle poraza u Kikindi – deklasirale su pred domaćom publikom ekipu Jabuke 36 : 13, prvo poluvreme 20:7. Kapiten Miroslava Pavlov je postigla 11 golova, Vukovićeva šest, Nikolić i Drugović po 4, Mikušak 3 gola. Više od 200 navijača nagradilo je aplauzom svaki uspešan potez i efikasnu igru. Sve to ohrabruje pred dva gostovanja Temerinki, u subotu u Zrenjaninu, sedam dana kasnije u Novom Sadu.

 

 

 

Posle dva remija i poraza u Futogu RK Mladost TSK je u subotu izgubio u gostima od Sombor-elektra 33:28, prvo poluvreme 14:14. Prvoligaš iz Bačkog Jarka u subotu dočekuje ekipu Železničara iz Inđije.
Fudbaleri Sloge nastavljaju seriju kontolnih utakmica, dobrom igrom i rezulatima. Protiv prvoligaša Banata bilo je 2:2, od Novog Sada Temerinci su izgubili 2:1, juče su savladali Jedinstvo iz Gospođinaca 3:1. U sredu se sastaju ŽSK (Žabalj) i Sloga, a generalna proba je u nedelju protiv Omladinca iz Stepanovićeva. U prvom prolećnom kolu, 17. marta Sloga dočekuje ekipu Tekstilca iz Odžaka, a sedam dana kasnije igra derbi sa ekipom Mladosti u Bačkom Jarku.
Fudbaleri jaračke Mladosti i Bačka iz Bačke Palanke igrali su bez golova 0:0. Plavo bele u nedelju očekuje poslednji kontrolni susret sa Kabelom, pred prvenstvenu utakmicu u Bačkoj Topoli.
Fudbaleri TSK-a savladali su juče tim Napretka iz Nadalja 5:0, a podmladak je zabeležio ubedljivu pobedu u Bačkom Gradištu, protiv Vojvodine 7:0. Prvenstvo u Područnoj ligi Novi Sad – nastavlja se 17. marta. U prva dva kola TSK će biti domaćin ekipama Vrbasa i Jedinstva iz Rumenke.
Fudbaleri OFK Siriga takmiče se u Gradskoj ligi Novi Sad. U prvom prolećnom kolu Sirižani će 17. marta ugostiti ekipu Železničara iz Novog Sada.
Kuglaši TSK-a savladali su juče u Bačkom Gradištu ekipu Slavije iz Kovačice 5:3, u čunjevima 3179 : 3101. Posle 13. kola na prvoj poziciji je Spartak iz Debeljače sa 19 bodova. Bod manje imaju Spartak iz Subotice i Radnički iz Novog Sada, TSK je treći sa 16 bodova.
Na 15. međunarodnom turniru 'Turija 2013' učestvovalo je 250 takmičara iz 28 klubova iz Srbije, Rumunije i Hrvatske. Džudo klub Sirig imao je osam takmičara. Aleksandra Jaćimović je osvojila srebrnu medalju, a bronzu su u Sirig doneli Ivana Juhas, Nini Todorović i Dimitrije Šunjka.

 

Autor: Mile Milojević
Datum: 04, 03, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *