Plakete Sari i Tei Tintor i Nedeljku Đukiću

Na izbornoj skupštini Džudo saveza Vojvodine uručene su plakete najistaknutijim takmičarima i njihovim trenerima za rezultate postignute na međunarodnoj sceni tokom 2012. godine.

 

 

 

Od takmičara dobitnici su Jovana Rogić, Marko Grandić, Temerinke Sara i Tea Tintor, njihov trener i selektor Nedeljko Đukić, kao i Nenad Mihailović i Siniša Bećalov.
Posle dva remija RK Mladost-TSK poražen je minulog vikenda od Metalca u Futogu 23:22, iako je prvi deo susreta završen vođstvom prvoligaša iz Bačkog Jarka 12:10.
U prvom prolećnom kolu rukometašice Temerina bile su gošće vodeće Kikinde. Domaćin je prema očekivanju slavio pobedu 21:15. Temerinke sa 11 bodova iz 12 utakmica zauzimaju osmo mesto u Prvoj ligi Srbije, a u petak u 19 časova dočekuju ekipu Jabuke.
Fudbalski klubovi iz opštine Temerin nastavili su seriju kontrolnih utakmica.
Ekipa Sloge nema pomoćni teren pa je sve utakmice igrala u Nadalju. Savladala je Mladost iz Turije 4:0, Crvenu Zvezdu iz Novog Sada 2:0, Indeks i Kabel sa 1:0, dok je meč u Vrbasu završen bez pobednika 2:2. Sloga danas u Nadalju dočekuje Banat iz Zrenjanina, a u subotu ekipu Novog Sada.
Fudbaleri Mladosti iz imali su nekoliko kontrolnih utakmica sa ekipama iz Prve lige Srbije, pored ostalog sa Radničkim iz Nove Pazove i Proleterom iz Novog Sa
da. Jaračani su juče ugostili ekipu ekipu TSK-a iz Temerina. Poveli su golom Popina, a Temerinci su u nastavku utakmice slavili pobedu 2:1, golovimda. Jaračani su juče ugostili ekipu ekipu TSK-a iz Temerina. Poveli su golom Popina, a Temerinci su u nastavku utakmice slavili pobedu 2:1, golovima Višekrune i Srđana Rosića.
Ekipa TSK-a je u četvrtak ugostila tim Timoka iz Zaječara, koji je pobedio 3:0.

 

Autor: Mile Milojević
Datum: 27, 02, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *