Više od 30.000 Novosađana dočekalo Novu godinu na Trgu

NOVI SAD: Više od 30.000 Novosađana, Novu 2013. godinu dočekalo je na centralnom gradskom trgu.

 

Na programu, čiji je organizator bio grad Novi Sad, odnosno Kulturni centar Novog Sada, nastupili su plesna grupa „Viva voks“, Slobodan Trkulja i Vlado Georgiev, čiji je nastup počeo tačno u ponoć, kao i Sergej Ćetković.

Novosađanima se tačno u ponoć obratio gradonačelnik Miloš Vučević, koji se zahvalio na sjajnom odzivu i poželeo da Novi Sad u narednoj godini „vrati stari sjaj“.

„Želim da Novi Sad bude opet ona naša lepotica kojom ćemo se ponositi i dičiti što živimo u njemu“, rekao je Vučević.
Tačno u ponoć počeo je i veličanstveni vatromet koji je trajao više od 10 minuta.

Broj ljudi na trgu se nije smanjivao ni sat i po nakon ponoći, što svedoči da je na Trgu slobode u novogodišnjoj noći vladala odlična atmosfera.

 

 

Policija. Bez težih krivičnih dela i narušavanja javnog reda


Tokom novogodišnje noći u Novom Sadu nisu evidentirana teža krivična dela niti je bilo masovnijeg narušavanja javnog reda i mira, saopštila je danas Policijska uprava u tom gradu.

Na Trgu slobode, gde je u organizaciji Grada priređen masovni doček sa zvezdama večeri Vladom Georgijevim, Sergejom Ćetkovićem Slobodanom Trkuljom i vokalnom grupom „Viva voks“, prema procenama policije bilo je oko 30.000 posetilaca.

Kako je navedeno u saopštenju, u 24 sata na području Južnobačkog okruga dogodilo se devet saobraćajnih nezgoda, u kojima je jedna osoba teško povređena, a dve su zadobile lake povrede.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 31, 12, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *