Obnova ulica u naseljima opštine Titel

TITEL: Nova garnitura opštinske vlasti u Titelu, iako je našla praznu kasu, ozbiljno je u proteklih nekoliko meseci krenula u obnovu ulica u naseljima u kojima je bila u lošem stanju. Na početku se radi onoliko koliko finansijske mogućnosti dozvoljavaju – krpljenje rupa i samo delimično presvlačenje najoštećenijih deonica.

 

sajkas asfaltiranje

 

U najgorem stanju bili su kolovozi u sporednim ulicama u Šajkašu. Okrpljene su udarne rupe, popravljen je kolovoz pa je i saobraćaj vraćen na asfalt jer su takve deonice vozila zaobilazila preko travnjaka. Severni deo Ulice Sonje Marinković je u tako lošem stanju da ni krpljenje mnogo ne pomaže. U dužini od 300 metara ona je presvučena novim slojem asvalta, dok će ostali deo pričekati neko bolje vreme. Nažalost, ona je širine samo tri metra, ali za njeno proširenje još uvek nema novca. Najkraća ulica u Šajkašu, Sentivanska, dužine svega 170 metara, prvi put je dobila asfalt.
Dve Mošorinske ulice dobile su asfalt u dužini od dva kilometra. Makadamski kolovoz u Ulici Petra Pirtića asfaltiran je u dužini od 1.500 metara, dok je u delu Čarnojevićeve ulice novim slojem asfalta presvučeno oko 500 metara.
U Titelu je asfaltirano 300 metara sporedne ulice. Radovi se nastavljaju u onoj meri koliko dozvoljavaju vremenske i finansijske prilike.

Autor: N. D. Turajlić
Datum: 01, 12, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *