Registracija vozila najduže za 20 minuta

BEOGRAD: Servis koji je danas predstavljen u auto kući „Gudalović“ je omogućen za produženje registracije, a građani imaju opciju da na portalu e-uprava zakažu dolazak na tehnički pregled i da unapred plate sve takse putem Interneta i na jednom mestu obave sve što su do sada morali da čine na više različitih mesta, pošti, policiji, osiguravajućim kućama, na tehničkim pregledima.

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić prisustvovao je danas promociji novog sistema za produženje registracije motornih vozila, koja će ubuduće moći da budu završena za maksimum 20 minuta.


Foto: www.euprava.gov.rs

 

Servis koji je danas predstavljen je omogućen za produženje registracije, ali će poslove prve registracije vozila, zamene saobraćajne dozvoli ili tablica, građani morati da obave u nadležnim policijskim stanicama.

U auto kući „Gudalović“ ministru je demonstriran proces produženja registracije gde će građani na istom mestu ubuduće obavljati tehnički pregled i registraciju koja je bila obavezna u policijskim upravama.

Prema njegovim rečima, građani imaju opciju da na portalu e-uprava zakažu dolazak na tehnički pregled i da unapred plate sve takse putem Interneta i na jednom mestu obave sve što su do sada morali da čine na više različitih mesta, pošti, policiji, osiguravajućim kućama, na tehničkim pregledima.

Autor: Redakcija
Datum: 01, 10, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *