Mundijada Šajkaš 2012

ŠAJKAŠ: Udruženje građana „Ljubitelji vojvođanske tradicije“ iz Šajkaša od 2005. godine organizuje jednu od najuspešnijih manifestacija u okruženju „Mundijada“ – takmičenje u kuvanju gulaša u kotliću uz dodatak belih bubrega. Ove godine Mundijada se održava 8. i 9. juna na pomoćnom stadionu fudbalskog kluba „Borac“ Šajkaš.

 

mundijada sajkas 2012

 

        Manifestaciju prati, već dobro poznato, rok veče na kome 8. juna sviraju grupe: Armagedon, The Freak Brothers, Ulični Svirač, Elvis jr. Kurtovich + the best of zabranjeno pušenje i Gale (Kerber) & Najda (Smak). Sam dan takmičenja 9. jun propraćen je izuzetno bogatim kulturno-umetničkim programom u kome učestvuju kulturno umetnička društva iz Šajkaša, Gardinovaca, Mošorina i Kaća, kao i plesni klub Vero. U programu učestvuju i poznati vokalni solisti narodne i starogradske muzike Miša Blizanac i Čeda Marković. Manifestaciju u proseku prati oko 5000 takmičara i gostiju. Svi oni koji uživaju u druženju, muzici, dobrom zalogaju i kulinarskim veštinama su dobrodošli poručuju organizatori manifestacije, Udruženje građana „Ljubitelji vojvođanske tradicije“ Šajkaš.

        Sve detaljne informacije o prijavama i uplatama možete dobiti na telefone 021/864-712 i 064/36-00-129 ili u restoranu „Zlatna Kruna“ Šajkaš.

Autor: Redakcija
Datum: 31, 05, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *