U Temerinu sutra akcija dobrovoljnog davanja krvi

TEMERIN: Zimska služba u Temerinu angažovana je već pet dana i ocena nadležnih je da je veoma dobro obavila dosadašnje poslove na čišćenju lokalnih saobraćajnica u dužini od 130 kilometara, biciklističke staze, staza na grobljima, uklanjanje snega sa autobuskih stajališta, javnih parkinga, pijace, posipanju soli i rizle na pešačkim prelazima u centru i ispred javnih ustanova i škola.

        JKP Temerin pored svojih radnika i mehanizacije – koristi usluge Samostalne zanatske radnje Bruno na istočnoj strani teritorije Prve MZ Temerin, Opšte zemljoradničke zadruge „Žunji Silak“ za uklanjanje snega sa uličnih saobraćajnica na području zapadne strane Prve MZ, firme „9. maj“ na teritoriji MZ Staro Đurđevo i Bački Jarak i DOO Panakva Sirig za ovo naselje.
        Vladimir Karanović komunalni inspektor ističe da su građani veoma odgovorni u čišćenju trotoara ispred svojih domova i lokala, a da su komunalni redari opomenuli pojedince koji nisu pravovremeno čistili staze ispred kuća.
        Crveni krst Temerina je apelovao na sve građane da u duhu solidarnosti i brige o ljudima, obrate pažnju na svoje stare komišije i eventualno provere da li im je potrebna pomoć ukoliko nisu u mogućnosti da izlaze iz svojih domova. Jasmina Božičić, sekretar Crvenog krsta ističe da je obezbeđen dnevni centar u Domu omladine, svakog dana od 8 do 20 časova, u koji mogu da dođu svi koji imaju potrebu da se ugreju i eventualno popiju čaj – ali da nije bilo dolazaka.
        Inače druga akcija dobrovoljnog davanja krvi biće organizovana sutra (četvrtak) od 8 do 11 časova u Domu omladine u Temerinu.

Autor: Mile Milojević
Datum: 08, 02, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *