Subotička kreatorka Adrijana Lushezy predstavila svoje modele u Čurugu

ČURUG: U okviru nedavno održane manifestacije „Ravnici s ljubavlju”, u Čurugu, u prostorijama centra „Evropa” subotička kreatorka Adrijana Lushezy predstavila je svoje modele za predstojeću sezonu koje su nosile prijateljice Marije Maje Anišić, manekenke iz Čuruga.

 

 

        Kreatorka Adrijana Lushezy predstavila je kolekciju modernih venčanica. Mlada Subotičanka sa posebnom energijom „osvaja” modnu scenu Srbije, ali i zemalja u okruženju. Sarađuje sa plesnim grupama, oblači voditeljke, pevačice, glumice i druge poznate ličnosti. Njeni modeli mogu da se vide u Austriji, Mađarskoj, Bugarskoj i drugim zemljama.

 

  


        Adrijana Lushezy je, kaže, rođena da kreira. Dizajnerka sa severa Bačke, iz Subotice, objašnjava da je to poriv od malih nogu, u kreiranju maksimalno uživa, a posebno je inspiriše plemstvo. Modele pravi za sve dame željne ženstvenosti, ali osmišljava i scenske kostime.
        – Svaka žena je različita, tako je i svaka haljina drugačija, unikatnija od ostalih. Bitno je da svaka žena ima svoju haljinu koja je baš za nju, ističe njen duh, telo. Svojim kreacijama pokušavam da ističem najbolje, da devojka deluje više, niže, sve što treba da izgleda savršeno – rekla je Adrijana.

 

  


        Ona radi i celokupan stajling, unikatan i neponovljiv.


        – Haljine nastaju od čipke, krzna, nitni, svile. Zapravo model haljine diktira koja vrsta materijala će se koristiti. Za duge haljine najbolja su svila, streč, muslint, taft, til, organdin. Pogodni su i detalji, kamenčići, broševi.
        – Uvek koristimo najkvalitetnije materijale, koje često uvozimo iz inostranstva, a nakit koji pravim je unikatan – kaže kreatorka.

Autor: Lazar R. Kaćanski
Datum: 04, 02, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *