Srpski sportisti u tri finala

NOVI SAD: Neverovatan uspeh srpskih sportista ostvaren u petak biće na završnom testu u nedelju kada Novak Đoković u Melburnu igra finale Otvorenog prvenstva Australije, Vaterpolisti Srbije u Ajndhovenu igraju finalni meč protiv reprezentacije Crne Gore na Evropskom prvenstvu, dok će se rukometaši za titulu najboljih u Evropi boriti u Beogradu protiv reprezentacije Danske.

 

Najbolji teniser sveta Srbin Novak Đoković treći put u karijeri plasirao se u finale Australijan opena, pošto je u polufinalu posle gotovo pet sati velike borbe savladao Britanca Endija Mareja sa 6:3, 3:6, 6:7 (4:7), 6:1, 7:5.

Finalni meč na Australijan openu, u kojem rekete ukrštaju, dvojica najboljih tenisera na ATP listi, Novak Đoković i Rafael Nadal počinje u nedelju u 9.30 časova po srednjeevropskom vremenu.

Vaterpolo reprezentacija Srbije igraće protiv Crne Gore u finalu Evropskog prvenstva u Ajndhovenu, pošto je sa 12:8 (4:5, 4:1, 3:1, 1:1) pobedila aktuelnog svetskog prvaka Italiju.

Utakmica počinje u 15.30.

Rukometna reprezentacija Srbije plasirala se u finale Evropskog prvenstva, pošto je u Beogradskoj areni pobedila Hrvatsku sa 26:22 (13:14).

Finalne rukometne utakmice na Trgu slobode

Grаd Novi Sаd, Orgаnizаcioni odbor EP u rukometu 2012. i Turističkа orgаnizаcijа Grаdа Novog Sаdа pozivаju sve Novosađane dа zаjedno gledаju i bodre nаše rukometаše u nedelju u finаlnoj utаkmici Evropskog prvenstvа.

Nа Trgu slobode, ispred Grаdske kuće biće postаvljen ekrаn nа kojem će se uživo prenositi utаkmica za treće mesto koju igraju reprezentacije Hrvatske i Španije (14.30 časova), kao i finale Srbija – Danska (17.00).

Finalna utakmica šampionata Evrope između Srbije i Danske igra se sutra od 17 časova u Beogradskoj areni.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 27, 01, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *