Javni uvid nacrtaPlana detaljne regulacije postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda

ŽABALJ: Opštinska uprava Žabalj, Služba za urbanizam, zaštitu životne sredine, imovinske i stambeno komunalne poslove oglasila je izlaganje na javni uvid nacrta Plana detaljne regulacije postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda (PPOV) za naselja Žabalj i Đurđevo u k.o. Đurđevo i izveštaja o strateškoj proceni uticaja nacrta plana detaljne regulacije postrojenja za prečišćavanje otpadnih voda (PPOV) za naselja Žabalj i Đurđevo u k.o. Đurđevo na životnu sredinu.

 

Predmetni Plan i Izveštaj će biti izloženi na javni uvid 30 dana, počev od narednog dana od dana objavljivanja ovog oglasa, u Službi za urbanizam Opštine Žabalj, ulica Nikole Tesle broj 45, Žabalj i u MZ Đurđevo, ul. Kralja Petra I broj 63 radnim danom od 7,00 do 14,00 časova. Uvid u predmetni Plan i Izveštaj može se izvršiti i na sajtu opštine Žabalj www.zabalj.rs.
Zainteresovana lica mogu za vreme trajanja javnog uvida dobiti sve potrebne informacije i stručnu pomoć o izloženim aktima neposredno u Službi za urbanizam, zaštitu životne sredine, imovinske i stambeno komunalne poslove.
Primedbe na izložene akte mogu se dostaviti isključivo u pisanom obliku.
U zgradi Opštine Žabalj (Mala sala) će se 01.03.2012. godine (četvrtak) u 10,00 časova održati javna sednica Komisije za planove.

Autor: Redakcija
Datum: 25, 01, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *