FK Sloga počela pripreme

TEMERIN: Pripreme za nastavak prvenstva u Srpskoj ligi – grupa Vojvodina prvi su počeli fudbaleri Sloge. Trener Mirko Babić i njegov pomoćnik Mirko Davidović računaju na 32 igrača. Oni će imati 13 kontrolnih utakmica, prvu 4. februara sa novosadskom Slavijom.

 

Temerinci su već osam sezona u Srpskoj ligi, jesenas su uknjižili 20, od mogućih 45 bodova. U Slogu je došao Zoran Zukić, iz komšijske Mladosti, što je i najveće iznenađenje. Novajlije su još Nenad Zečević, Pavle Torbica, Aleksandar Slepčević, Rajko Vujanović, Miloš Simović i Nemanja Kragović. Tim Sloge napustilo je Marko Klisura, koji je prešao u beogradski Rad, a slobodni su Milorad Kosić, Luka Preveden, Svetozar Mijin i Nebojša Desnica. Drugi deo prvenstva u Srpskoj ligi, nastavlja se polovinom marta.
Pripreme za nastavak prvenstva u Srpskoj ligi – grupa Vojvodina u subotu počinju fudbaleri jaračke Mladosti. Veoma mlad sastav je jesenas osvojio 21 bod, a pravi rezultati očekuju se na proleće.
Trener Dragan Milošević zakazao je prvu prozivku fudbalera TSK-a za subotu, 21. januar. Temerinci su na prvoj poziciji Novosadske lige sa 5 bodova prednosti u odnosu na drugoplasiranu Mladost iz Novog Sada.

Autor: Mile Milojević
Datum: 16, 01, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *