Produženo radno vreme službe za registraciju vozila

NOVI SAD: Policijska uprava u Novom Sadu saopštila je da će danas i preko ovog vikenda šalter sale u zgradama na Bulevaru kralja Petra Prvog i Bulevaru oslobođenja raditi od sedam do 24 sata, zbog velikog broja zahteva za registraciju vozila.

 

Termin za predaju zahteva za registraciju, za narednih 14 dana, građani mogu zakazati i preko interneta, na sajtu www.euprava.gov.rs a detaljnije informacije o potrebnim dokumentima i taksama nalaze se na sajtu MUP-a Srbije www.mup.gov.rs i na oglasnoj tabli u sedištu novosadske Policijske uprave.

Proteklih dana stvaraju se dugi redovi građana ispred šaltera policijskih stanica u Novom Sadu zbog nagomilanih zahteva za registrovanje vozila, pa je 10. januara izbila tuča u kojoj je bilo nekoliko lakše povređenih osoba.

SSP: Da novosadska policija bolje organizuje registrovanje

Sindikat srpske policije (SSP) saopštio je danas da bi, umesto prebacivanja odgovornosti za duge redove građana koji čekaju za registrovanje vozila, u Policijskoj upravi Novi Sad trebalo da taj posao bolje organizuju i da osiguraju red pred šalterima.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 13, 01, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *