Specifičan izbor SAD na Balkanu

MOSKVA: Hapšenje kosovskog Albanca Samija Osmakača u Americi, koji se spremao da izvrši teroristički napad, ilustruje opasnu tendenciju da “ Amerikanci sami uzgajaju svoje neprijatelje“, piše ruski internet portal Vzgljad (Pogled).

 

„To nije prvi primer džihada koji vode kosovski Albanci protiv Amerikanaca, koji su ih spasli od „srpskog ugnjetavanja“ pre 13 godina“, piše portal.

Autor Maksim Jusin podseća da je na aerodromu u Frankfurtu još jedan kosovski Albanac ubio dva američka vojnika, sveteći se za „ubistvo muslimana u Iraku i Avganistanu“, umesto da im se zahvali za poklonjenu nezavisnost Kosova.

„Takve specifične saveznike našle su SAD na Balkanu. Pri tom Srbi, koje su bombardovali i kojima su oduzeli Kosovo, za 13 godina nisu izvršili nijedan teroristički napad protiv Amerikanaca, Nemaca, Britanaca ili drugih učesnika „humanitarne akcije“ 1999. godine „, ocenjuje se u tekstu.

Dodaje se da „Srbinu neće pasti na pamet da opaše pojas šahida i aktivira ga u gomili nevinih posetioca restorana negde u Floridi ili Kaliforniji“.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 13, 01, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *