Niže cene pijačnih usluga

TEMERIN: Upravni odbor JKP Temerin usvojio je predlog cenovnika pijačnih usluga u 2012. godini. Zakup prodajnog prodajnog mesta – tezge na pijaci u Temerinu, u I i II redu je 17.000 dinara, u III i IV redu 12.000 dinara.

 

 

Cena zakupa tezgi na pijacama u Bačkom Jarku i Sirigu je 4.000 dinara. Dnevne pijačne takse na pijaci u Temerinu za prodajno mesto je 300 dinara, za kamion do 3 tone 400 dinara, kamion sa robom iznad 3 tone 600 dinara.
Dnevna pijačna taksa na pijaci u Bačkom Jarku i Sirigu je 150 dinara. – Nove cene pijačnih usluga su nešto niže u odnosu na ranije, istakao je Ištvan Adam, rukovodilac službe pijace.
Doneta je i odluka o davanju popusta od 5 odsto na izvršene uplate, svim korisnicima komunalnih usluga koji redovno, do 20-tog u mesecu izmire obaveze za prethodni mesec.
U januaru će domaćinstva koja redovno izmiruju komunalne obaveze besplatno dobiti plastične kante za smeće, zapremine od 120 litara. – Domaćinstva u Novosadskoj ulici u Bačkom Jarku, Temerinu i Sirigu više od godinu dana koriste plastičnu ambalažu za otpad. Sredstvima donacije nabaljeno je 1450 kanti, a neophodno je obezbediti još 6000 komada – istakao je Miroslav Kljajić, direktor JKP Temerin.

Autor: Redakcija
Datum: 04, 01, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *