Positive Novi Sad – Računari na lizing

Positive doo nudi svim pravnim licima finansijski lizing – mogućnost kupovine IT opreme uz plaćanje na 24 i 36 meseci, u zavisnosti od željenog iznosa nabavke. Na taj način Positive doo će pokušati da u ova krizna vremena olakša nabavku računara i računarske opreme malim i srednjim preduzećima.

 

Šta je moguće kupiti na lizing?

• RAČUNARE (BRAND konfiguracije, Laptop računare)
• PERIFERNE UREĐAJE (štampače, skenere, video projektore)
• POS OPREMU (Bar code scanere, Data terminale, Handheld računare..)
• OEM SOFTWARE – uz računare
• FPP SOFTWARE – trajne softverske licence

Kako funkcioniše kupovina na lizing?

• MOGUĆNOST PLAĆANJA NA RATE DO 36 MESECI
• PDV NA CEO IZNOS JE ODBITNA STAVKA ODMAH PO ISPORUCI!
• KOREKTNA KAMATA
• LAKŠE SE ODOBRAVA OD KLASIČNIH KREDITA
• ISPORUKA NAKON UPLATE UČEŠĆA (25%)
• OPREMA KOJA JE PREDMET LIZINGA SAMA SEBE OTPLAĆUJE
• OSIGURANJE, GARANCIJA I SERVIS
• MOGUĆNOST ZAMENE „STARO ZA NOVO“ (po dogovoru)
• MOGUĆNOST OBNOVE UGOVORA NAKON ISTEKA LIZINGA (po dogovoru)

Kupovina IT opreme na lizing daje priliku svim kompanijama da svoje budžete kroje mnogo lakše i da sredstva (preostalih 75%) mogu preusmeriti na svoj biznis, koji donosi prihode i profit. Za to vreme računarska oprema će otplatiti samu sebe i olakšati obavljanje posla.

U slučaju da imate nedoumica po pitanju lizinga pozovite Positive  doo, zakažimo sastanak i dobićete sve potrebne odgovore i napraviti realnu kalkulaciju svih troškova i rata za nabavku opreme koju biste želeli.

POSITIVE DOO, Danila Kiša 5, NOVI SAD, tel: 021/472-03-88, Email: prodaja@positive.rs

 

Iznajmljivanje računara

Positive već godinama unazad pruža tehničku i logističku podršku sa računarima i pratećom opremom na mnogim značajnim kulturnim, sportskim, muzičkim događajima u zemlji: EXIT Festival, kvalifikacije za Svetsku ligu u odbojci, Juniorsko atletsko prvenstvo, koncert Madone u Beogradu… i mnogi drugi.

Iz godine u godinu sve veći broj klijenata imali su različite potrebe za računarskom i pratećom opremom u različite svrhe i za različiti vremenski period, stoga je Positive kreirao mogućnost korisnicima iznajmljivanja ovakvih rešenja.

Rešenja se kreiraju na osnovu zahteva i potreba korisnika uz mogućnost podešavanja, montaže i održavanja iznajmljene opreme u vremenskom periodu priprema ili trajanja samog događaja.

1. Za potrebe prezentacija:
– Desktop računar (laptop / netbook) – 1 kom
– Projektor – 1 kom
– Platno za projektovanje – 1 kom
– Zvučnici i mikrofon – 1 set
Ovakav pul opreme omogućava jednostavan setap za održavanje prezentacija na manjim prostorima jer se u jednom paketu dobija audio i video set unapred podešen za potrebe za koje je i iznajmljen.

2. Za potrebe manjih događaja:
– Računar – do 4 kom
– Bežični broadband ruter sa četiri LAN porta – 1 kom
– Laserski štampač
Ovakav set omogućava održavanje konferencija za novinare tokom sportskih i kulturnih manifestacija i štampanje potrebnog materijala uz pristup internetu koji je na takvim događajima neophodan.

3. Za događaje srednje veličine:
Za potrebe događaja srednje veličine koji podrazumevaju tip opreme kao i za kategoriju manjih događaja sa setapom i evewntualnim dodacima:
– Računari
– Upravljivi 24-portni svič – 1 kom
– Proxy server – 1 kom
– Dodatni štampač – 1 kom
– Dodatni ruter – 1 kom
– Dodatni access point – 1 kom
Ovaj set obezbeđuje postavljanje internet kafea uz press centar. Koristi se u prilikama kada postoji potreba da se učesnicima/gostima događaja omogući da po sopstvenom nahođenju koriste računare kako za prenos podataka sa svojih eksternih uređaja, tako i za komunikaciju putem elektronske pošte i slično.

Održavanje pula opreme, tehnička i logistička podrška
Korisnici imaju mogućnost da u saradnji sa našom tehničkom podršku kreiraju pul opreme u zavisnosti od svojih potreba a koje nisu navedene u ovoj specifikaciji. Takođe, postoji i mogućnost:

1. Iznajmljivanje tražene opreme
2. Iznajmljivanje tražene opreme sa setapom i montažom
3. Iznajmljivanje opreme sa setapom, montažom i održavanjem za vreme trajanja događaja uz proveru funkcionalnosti rada

Povezivanje, funkcionalnost i rad iznajmljene opreme
Positive omogućava svojim korisnicima u zavisnosti od njihovih potreba ili želja da iznajmljenu opremu sami održavaju na lokaciji događaja ili da im se obezbedi tehnička i logistička podrška.
Iznajmljenu opremu Positive može postaviti u dogovoreno vreme na lokaciji događaja sa svim neophodnim radovima da bi se postigla funkcionalnost.

Po potrebi, prethodno se može izvršiti kontrola lokacije postavke kao i pripremni radovi neophodni za privremeno postavljanje. Sva oprema se u dogovoreno vreme setuje, priprema i pakuje, spremna za preuzimanje na lokaciji „Positive“. Prilikom vraćanja vrši se provera kompletnosti, ispravnosti, oštećenja i ambalaže.

Kontakt: Zlatko Markser zlatko.markser@positive.rs 021/472-03-88

POSITIVE DOO, Danila Kiša 5, NOVI SAD, tel: 021/472-03-88, Email: prodaja@positive.rs

Autor: Redakcija
Datum: 01, 02, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *