Budite Internet dopisnik magazina Ravnica

Imate li zanimljivu informaciju ili najavu događaja? Javite nam danas! Pišite o svom mestu, o ljudima, događajima, manifestacijama, svojim zanimljivim iskustvima i interesovanjima. Magazin Ravnica piše o mestima Šajkaške regije – opštine Titel, Žabalj, Novi Sad i okolina.

 

dopisnici magazin Ravnica

        Pre objavljivanja redakcija će Vas kontaktirati prvo elektronskom poštom, a potom i telefonom. Vaši prilozi će po potrebi biti uređeni od strane naših urednika. Redakcija zadržava pravo da neadekvatne tekstove ne objavi.

        Uzmite u obzir da je u interesu magazina Ravnica objavljivanje tema koje su lokalnog i regionalnog karaktera, Šajkašaka regija (Titel, Lok, Vilovo, Gardinovci, Mošorin, Šajkaš, Đurđevo, Žabalj, Gospođinci, Čurug, Nadalj, Budisava, Kać, Kovilj). Naravno, možete pisati i o drugim temama u skladu sa svojim interesovanjem i pri tome se kao Internet novinar poslužiti vestima objavljenim na drugim medijima kako stranim tako i domaćim. Ukoliko objavljujete delove članaka iz drugih medija dužni ste da navedete autora i izvor – link informacije.

 

        Za slanje priloga koristite sledeći formular:

 


 


Autor: Redakcija
Datum: 01, 02, 2012.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *