Servisne informacije

Bez struje od 8 do 16 sati ostaće stanovnici Titela i Loka. Elektrodistribucija Novi Sad će zbog velikih nenaplaćenih dugovanja nastaviti svakodnevno obustavljanje električne energije neredovnim platišama.

 

Udruženje za inkluziju osoba sa invaliditetom u saradnji sa Opštinom Temerin, danas i sutra organizuje likovnu koloniju „Pokreni se“.

 

Dečji filmski festival „Kids fest“ održaće se od 17. do 23. oktobra u bioskopu Arena. Biće prikazano 11 filmskih premijera iz raznih zemalja. Najveći broj filmova biće sinhronizovan na srpski jezik.

 

Nacionalna služba za zapošljavanje-filijala Novi Sad poziva poslodavce i nezaposlena lica na sajam zapošljavanja koji će se održati 29. septembra u zapadnom holu Spensa.

Novosadski humanitarni centar organizuje subvencionisane kurseve iz informatike i engleskog jezika za sve nezaposlene Novosađane. Zainteresovani mogu da se prijave do 30. septembra na brojeve 423-021, 423-024 i 422-969.

 

Danas u Sremskim Karlovcima počinje „Grožđebal“ i traje do nedelje. Povodom ove manifestacije uvedeni su vanredni polasci autobusa sa Železničke stanice gde će biti i punktovi za kupovinu karata čija će cena biti ista kao i za redovne polaske. Pokazne karte neće važiti

Na Novosadskom sajmu u jesenjoj sezoni održaće se 13 priredaba u sedam termina. Lorist i Sajam turizma održavaju se od 28. septembra do 2. oktobra, Sajam konjarstva počinje dva dana kasnije.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 23, 09, 2011.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *