Rokovi na Koridoru 10 probijeni

BEŠKA, SUBOTICA, NOVI SAD: Severna deonica Koridora 10 od Horgoša do 46. kilometra prema Novom Sadu biće, posle više „probijanja“ rokova gradnje, potpuno završena do kraja juna, a most kod Beške 30. septembra, izjavili su Tanjugu izvođači radova na tim objektima.

 

Svi nezavršeni radovi na Koridoru 10 treba da se okončaju, prema izjavi ministra infrastrukture i energetike Milutina Mrkonjića datoj početkom ove sedmice, do polovine 2013. godine, dok je ranije bilo planirano da se to obavi do 1. maja naredne godine.

Zamenik direktora projekta na izgradnji mosta kod Beške Slobodan Mitrović izjavio je za Tanjug da će taj most, u dužini od 2,2 kilometra, biti završen najverovatnije do 30. septembra ove godine, kao i ostali radovi koji će omogućiti nesmetano odvijanje saobraćaja na tom infrastrukturnom objektu.

Na gradilištu mosta kod Beške angažovano je, prema onome što je videla ekipa izveštača Tanjuga, više od 100 ljudi. Oni trenutno rade na spajanju dva polja betonske konstrukcije mosta, pojedinačne dužine oko 20 metara i na pristupnim saobraćajnicama sa obe strane obale Dunava.

Kliknite ovde da biste videli vest u celini na sajtu rtv.rs »

Autor: Redakcija
Datum: 04, 06, 2011.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *