Pobeda RK Mladost-TSK

Temerin: Minulog vikenda nastavljeno je prvenstvo u Prvoj ligi Srbije za rukometaše. RK Mladost-TSK iz Bačkog Jarka savladao je ekipu BASK-a iz Beograda 33:25, prvo poluvreme 15:10.

 

        Očekivana pobeda domaćina, dva veoma važna boda, koja vode ka sredini tabele. Kovačević je postigao 10 golova, Grujičić 7, Pilić 5, Uroš Bjeljac i Lisica po 3, Okuka i Pešić po 2 gola. Jarački prvoligaš je na 11. mestu sa 12 bodova i još uvek sa negativnom gol razlikom.
         U subotu se nastavlja prvenstvo u Drugoj ligi za rukometašice. Minulog vikenda ŽRK Temerin imao je dve utakmice u okviru Zimske lige u Adi. Podmlađeni tim poražen je od Jabuke 26:16, a savladana je ekipa Želje iz Žablja sa 24:10. U subotu u 19 časova Temerinke dočekuju ekipu Ravangrada iz Sombora. Zbog povreda, izostaće Nikoleta Nikolić, Sonja Kljajić, Maja Maričić i Jagoda Janković.
         U zaostalom susretu Prve srpske košarkaške lige Mladost-Teletehnika iz Bačkog Jarka – savladala je Topolu iz Bačke Topole 101:75. Dunav iz Starih Banovaca je u minula dva kola imao poraz, pa su se Jaračani osamili na vodećoj poziciji.
Košarkaši iz Bačkog Jarka bili su juče slobodni, jer je ekipa Duge istupila iz lige. Utakmica će biti registrovana u korist plavo belih 20:0.
         Zima i sneg poremetili su planove fudbalskih klubova iz opštine Temerin. Za vikend je bilo planirano više provera, koje su uglavnom izostale.
          Sutra popodne na stadionu u Temerinu sastaju se fudbaleri domaćeg TSK-a i komšijska Sloga. Starođurđevčani bi već u sredu trebali da odmere snagu sa prvoligašem, Proleterom iz Novog Sada. Stonoteniska reprezentacija Srbije ugostiće sutra veče u Beogradu selekciju Hrvatske. Boje reprezentacije Srbije u singlu i dublu braniće i Temerinac Žolt Pete. Utakmicu u utorak od 18 časova prenosi direktno Sport klub.

Autor: Mile Milojević
Datum: 28, 02, 2011.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *