Servisne informacije 28. februar 2011

Titel: U periodu od 8 do 13 časova u nekim delovima Titela nije bilo vode. Radnici JKP „Komunalac“ Titel otklanjali su kvar na vodovodnoj mreži na uglu ulica Baštenska i Zmaj Jovina.

 

Isključenja struje za 28. februar

Kać: Deo Njegoševe od Radničke do Omladinske, Omladinska od Njegoševe prema Svetosavskoj i B. Kozareva, od 8.30 do 13 časova.

Kovilj: Đ. Bešlina od Zmaj Jovine do B. Bajića, B. Bajića od početka do Đ. Bešina i L. Kostića od B. Bajića do T. Markovića, od 8.30 do 12 časova.

JGSP „Novi Sad“ obaveštava korisnike da je počela prodaja markica za mart. Markice se mogu kupiti i na dodatnim prodajnim mestima na Bistrici i preko puta Limanske pijace, radnim danima od 7 do 14.30. Markice za zaposlene mogu se preuzeti na šalterima međumesne autobuske stanice. Februarske markice važe do 5. marta.

Iz „Elektrovojvodine“ upozoravaju građane na to da su se pojavili lažni službenici te kompanije koji nude ugradnju brojila za novac. Održavanje mernog mesta, koje obuhvata zamenu i baždarenje strujomera je besplatno, a građani bi trebalo lažne radnike „Elektrovojvodine“ da prijave policiji.

Prirodno-matematički fakultet organizuje besplatne časove hemije u okviru pripreme za polaganje ispita. Detaljnije informacije mogu se pronaći na sajtu Departmana za hemiju, biohemiju i zaštitu životne sredine, www.dh.pmf.uns.ac.rs.

Udruženje „Fruškogorski biseri“ koje organizuje manifestaciju „kameničko proleće“ poziva sve zainteresovane izlagače koji se bave starim zanatima da se prijave za učešće na toj manifestaciji. „Kameničko proleće“ će se održati 5. i 6. marta u centru Sremske Kamenice.

U toku je 17. Međunarodni salon knjiga na novosadskom sajmu koji će trajati do 1. marta.

Magazin Ravnica, RTV

Autor: Redakcija
Datum: 28, 02, 2011.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *