Održana godišnja skupština FK „Titel“

Titel: U petak, 28. januara 2011. godine u Plavoj sali Suda u Titelu održana je redovna godišnja skupština fudbalskog kluba „Titel“.

        Na skupštini su pored simpatizera i članova kluba prisustvovali i predsednik sportskog saveza opštine Stevan Ločki, sekretar sportskog saveza Milutin Radosavljev – Šole, kao i predsednik opštine Titel Milivoj Petrović. Predsednik FK „Titel“ Milan Nastasić predložio je za nove članove uprave kluba Dragicu Radulović preduzetnika iz Titela i Zorana Kalezića dugogodišnjeg sportskog radnika što je skupština i usvojila.

 

          Stanko Kostić, sportski direktor kluba, podneo je izveštaj o aktivnostima i sportskim rezultatima u 2010. godini, kratak finansijski izveštaj kao i planove kluba za 2011. godinu.

        FK „Titel“ se takmiči u Međuopštinskoj ligi Titel-Žabalj. U jesenjem delu takmičarske sezone 2010/2011 u kojem je odigrano 11 kola ekipa FK „Titel“ je ostvarila 6 pobeda, 2 nerešena rezultata i 3 poraza, sa postignutom gol razlikom od +10 golova i odnosom od 21 datih i 11 primljenih golova. Sa ukupno osvojenih 20 bodova zauzela je 3 mesto na tabeli. 

         Na skupštini je konstantovano da su najveći problemi finansijske prirode kao i loše stanje u prostorijama u kojima klub radi. 

         Kao najvažnije aktivnosti u 2011. godini istaknuti su: organizovanje proslave stogodišnjice od odigravanja prve fudbalske utakmice u Titelu, popuna igračkog kadra, kao i sagledavanje mogućnosti za gradnju novog objekta za potrebe kluba. 

         Prisutnima se obratio i predsednik opštine Titel Milivoj Petrović. On je prezentovao idejno rešenje novog stadiona FK „Titel“ i najavio početak realizacije projekta za proleće ove godine. 

Izvor: opstinatitel.rs

Autor: Redakcija
Datum: 02, 02, 2011.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *