Dejan Meleg u Ajaksu, Kalinov u Slogi

TEMERIN: Talentovani fudbaler novosadske Vojvodine, Jaračanin Dejan Meleg, inače učenik Srednje škole Lukijan Mušicki u Temerinu i zvanično je dobio dozvolu da pređe u redove Ajaksa iz Amsterdama.

 

 

 

Iz dobro obaveštenih izvora bliskih Vojvodini saznajemo da su Holanđani prihvatili nove finansijske uslove koje im je postavio predsednik Novosađana Ratko Butorović, a prvobitno je bila reč o 500.000 evra. Kada „kopljanici“ iz Amsterdama nisu uplatili željenu cifru na račun Vojvodine, predsednik je, kako je javnost mogla da čuje, povećao cifru na 650.000 evra i ona je, po svoj prilici, najzad prihvaćena, a Meleg je dobio dozvolu da potpiše za slavni klub.
Fudbaleri Sloge počeli su prošle nedelje pripreme, pod vođstvom Mirka Davidovića. Otvoreno se govori o dolasku trenera Nikole Meseldžije. Povratnik u ekipi Sloge je centarfor Radojica Kalinov, koji je branio boje Veternika. Prvu proveru srpskoligaš iz Temerina imaće 8. februara – protiv Kabela.
Novi trener fudbalera Mladosti iz Bačkog Jarka je Dragan Ćulum.
Prvu prozivku fudbaleri TSK-a imaće u subotu popodne. Iz kluba je otišao Dragan Višekruna, a Temerinci će na proleće biti jači za Nikolu Svitića (Mladost iz Bačkog Jarka), Uroša Kozomaru (OFK Sirig) i Predraga Isaka, povratnika iz Bačkog Gradišta.
Prvu proveru u novoj sezoni RK Mladost-TSK imao je sinoć protiv superligaša Vrbas-Karneksa. Momci trenera Jove Pavlova u petak u 19 časova dočekuju ekipu Džon Dir iz Titela.
U subotu od 14,30 ljubitelji košarke moći će u sportskoj hali u Temerinu da prate prvenstveni susret košarkaša Mladosti iz Bačkog Jarka i Stare Pazove.

 

Autor: Mile Milojević
Datum: 24, 01, 2013.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *