Nova pobeda jaračkih košarkaša

Bački Jarak: RK Mladost-TSK gostovao je u subotu u Novoj Varoši, gde je poražen od domaćeg Zlatara 38:30, prvo poluvreme 17:14. Jarački prvoligaš je u sredu ispao iz Kup takmičenja, nakon poraza od Nove Pazove 29:24. Sve misli sada su okrenute subotnjem susretu sa Vrbasom u Temerinu.

        Rukometašice Temerina, bez povređenih Nikolićeve i Jankovićeve, pružile su snažan otpor vodećoj Vojvodini iz Novog Sada. Prvi deo susreta novosađanke su rešile u svoju korist 10:11. U finišu utakmice, kada se lomio rezultat, treće isključenje dobila je Kljajićeva, tako da je susret završen bez pobednika 20:20. Temerinke u sredu u 20 časova u KUP utakmici dočekuju ekipu Železničara iz Inđije, a u subotu putuju u Novi Bečej.
        Košarkaši Mladost-Teletehnike iz Bačkog Jarka i dalje ne znaju za poraz. Desetu uzastopnu pobedu ostvarili su u subotu u Staroj Pazovi 80:70. Jaračani u subotu popodne u hali u Temerinu dočekuju ekipu Jedinstva iz Novog Bečeja.
Kuglaši TSK-a bili su gosti ekipe „13. maj“ u Novom Sadu. Iako su u čunjevima bili bolji od domaćina 3041:3033, utakmica je završena rezultatom 4:4.
        Mladi džudisti iz Bačkog Jarka i Siriga učestvovali su minulog vikenda na „Trofeju Vršca“. Osvjojili su pet zlatnih, 7 srebrnih i 13 bronzanih medalja.

Autor: Mile Milojević
Datum: 06, 12, 2010.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *