Dobri rezultati temerinskih sportista

Temerin: RK Mladost-TSK savladao je ekipu BASK-a u Beogradu 25:23, prvo poluvreme 12:10 za domaćina. Najbolji u timu prvoligaša iz Bačkog Jarka bio je Nenad Grujičić sa 7 i Đorđe Pilić sa 6 golova. U subotu Jaračani igraju sa Dubočicom iz Leskovca.

        Rukometašice Temerina savladale su sinoć u Somboru ekipu Ravangrada sa 22:21. Najbolja i najefikasnija bila je Nikoleta Nikolić sa 10 postignutih golova. Temerinke u subotu gostuju u Kikindi gde će im domaćin biti Mladost iz Srpske Crnje. Milan Vještica, trener rukometašica Temerina zadovoljan je igrom mlade ekipe i vrednom pobedom na startu. Mnogo teže će svakako biti u Kikindi, a eventualna pobeda značajno bi doprinela stabilnosti mlade postave.
        Fudbaleri Mladosti savladali su tim Palića sa 2:1. Oba gola postigao je Predrag Isak. . Plavo beli iz Bačkog Jarka u subotu gostuju u Pećincima.
        Fudbaleri Kikinde i temerinske Sloge igrali su u subotu u Kikindi, nerešeno 0:0. Temerinci u subotu dočekuju prvoplasiranu Sentu.
        Fudbaleri TSK-a savladali su juče ekipu Bačke iz Begeča sa 3:0. Temerinci će u sredu biti gosti vodećeg tima Novosadske lige, Milan -Stražilovo u Sremskim Karlovcima.
        Fudbaleri Siriga poraženi su od Borca u Rakovcu sa 1:0. Sirižani u sredu dočekuju tim Fruškogorca iz Sremske Kamenice.
        U Nišu je u subotu održano prvenstvo Srbije za poletarce u džudou, na kojem je učstvovalo 133 takmičara iz 54 kluba. Takmičari Džudo kluba iz Jamaaraši iz Bačkog Jarka osvojili su tri bronzane medalje, I to Nikolina Knežević, Marija Vejin I Katarina Ivanić. Peta mesta pripala su Tijani Vujinović, Predragu Plančaku i Dejanu Mihaljica. Jarački džudisti su juče nastupali na turniru 'Pazovački dragulji' u Staroj Pazovi. Miloš Ivanić je osvojio zlatnu medelju, a Nemanja Knežević I Luka Mirilović bronzana odličja.
Boćarski klub Sirig postiže ove jeseni dobre rezultate, što potvrđuju pobede nad Fruškom Grorom iz Erdevika i Somborom od 12:10. U subotu je odigran zaostali susret 4. kola sa Selenčom iz Sombora. Iz dana u dan sve veće interesovanje Sirižana ali i takmičara iz drugih mesta za boćarski sport. Tako se narednih godina mogu očekivati još bolji rezultati.
        Aikido i džiu džicu klub Hean do iz Temerina osvojio je pregršt medalja na KUP-u Srbije u Aleksincu. Zlatne medelja u Temerin su doneli Milica Bosnić i Milana Kokić, Srđan Bosnić i Miloš Božičić, Mina Vučenović i Mihajlo Jokić u duo sistemu. Zlatnim odličijima mogu se pohvaliti i Nemanja Crevar, Miloš Božičić, Kristina i Filip Aćimović i Miodrag Gavranović. Treba istaći da je Igor Pavlik pomoćni trener reprezentacije Srbije.
Kuglaši TSK-a zabeležili su treću uzastopnu pobedu, ovog puta protiv Spartaka iz Debeljače 5:3, u čunjevima 3079 : 3013. U nedelju Temerinci dočekuju ekipu Spartaka iz Subotice.
        Porazom od ekipe Vulkan protektor iz Apatina, šahisti Temerina izgubili su sve šanse za opstanak u Bačkoj ligi.
        U poslednjem kolu, u nedelju šahisti Temerina putuju u Gajdobru.

Autor: Mile Milojević
Datum: 27, 09, 2010.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *