Jesen donela pune ruke posla

Temerin: Posle kiše koja je padala juče, danas su nastavljeni radovi na skidanju letine. Najviše posla ratari imaju na poljima pod sojom i šećernom repom a berba kukuruza srednjih i kasnih sorti počeće prvih dana oktobra.

        Prinosi su zadovoljavajući i biće po svemu sudeći veći nego prošle jeseni.
        Građevinsko preduzeće NS graditelj i Direkcija za izgradnju i urbanizam opštine Temerin intenzivno rade poslove na priključenju vrtića, škola, Doma zdravlja i drugih javnih ustanova i institucija u užem centru grada – na kanalizacionu mrežu. Priključene su već zgrade i objekti OŠ Imre Kokai, direkcije JKP Temerin, a u toku su radovi u sportskoj hali, srednjoj školi Lukijan Mušicki, OŠ Petar Kočić, Domu zdravlja i Dečijoj ustanovi Veljko Vlahović.
        Priključenje višespratnica u centru Temerina počeće nakon donošenja odluka o visini priključka, na 20. sednici opštinskog parlamenta 1. oktobra.
        Kao što je najavljeno, nastava u zgradi OŠ Petar Kočić u MZ Staro Đurđevo počela je danas. U prepodnevnoj smeni su prvi i drugi, peti i sedmi razred, a u popodnevnoj treći i četvrti, šesti i osmi razred.

Autor: Mile Milojević
Datum: 27, 09, 2010.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *