Pobeda Sloge u Kaću

Fudbaleri Mladosti ugostili su u petak u Bačkom Jarku ekipu Slobode iz Novih Kozaraca, novog člana Srpske lige, grupa Vojvodina.

        U obostrano dopadljivoj igri – susret je završen rezultatom 1:1. Gol za Mladost postigao je Radoja, za goste Čekić. Za Mladost su igrali: Lolić – Kostić, Ratić- Radanović, Isak, Kraguljac-, Gardašević, Đukić, Bajić, Džogović i Pavlović. U drugom delu šansu su dobili Meleg, Radoja, Kantar i Šegrt.
        Fudbaleri Sloge gostovali su juče u Kaću, gde su savladali ekipu Jugovića 2:1, golovima Mareščuka i Kovačevića. Sutra u 18 časova Sloga dočekuje tim Radničkog iz Iriga, a u sredu će biti gost Proletera u Novom Sadu.
        Fudbaleri Siriga savladali su ekipu Jedinstva u Gospođincima sa 2:0, a juče su poraženi u Savinom Selu 5:3. U četvrtak popodne Sirižani će ugostiti Jedinstvo, a u nedelju Budućnost iz Savinog Sela.
        Fudbaleri TSK-a imali su juče treći kontrolni susret. Poraženi su od Slavije iz Novog Sada sa 2:1. Gol za domaćina postigao je Šereš. Temerinci u sredu popodne dočekuju prvoligaša iz Veternika.

Autor: Mile Milojević
Datum: 01, 08, 2010.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *