Fudbalski start 14. i 22. avgusta

Temerin: Prvenstvo u Srpskoj ligi – grupa Vojvodina počeće 14. avgusta. Fudbaleri Mladosti će u Bačkom Jarku biti domaćini Dolini iz Padine. Temerinska Sloga u prvom kolu putuje u Pećince na susret sa Donjim Sremom. Inače komšijski derbi između Sloge i Mladosti iz Bačkog Jarka igra se u šestom kolu, 18. septembra na stadionu u MZ Staro Đurđevo u Temerinu.

        U dolazećoj sezoni Novosadska fudbalska liga će imati 16 članova. Prvak će se plasirati u Područunu ligu Novi Sad, a novina je da će drugoplasirani igrati baraž za plasman u ovu ligu. Prvo kolo na programu je 21. i 22. avgusta. Partizan će u Suseku biti domaćin TSK-u, a OFK Sirig dočekuje Tatru iz Kisača.
        Prvo kolo KUP takmičenja u okviru FS grada Novog Sada odigraće se 25. avgusta. Sastaće se: Čenej – Šajkaš , TSK – Fruškogorac, Fruškogorski partizan – Jedinstvo, Sirig – Sremac, Bačka – Borac, Partizan – Slavija, Proleter – Železničar, Omladinac – Tatra, Stražilovo-Milan : Petrovaradin, Mladost – Ajaks, Kabel – Dinamo i Jugović – Vinogradar. U drugo kolo uključiće se Metalac Futog, Crvena zvezda, Indeks i Borac iz Novog Sada.
        OFK Sirig će 14. i 15. avgusta biti domaćin Memorijalnog turnira u fudbalu 'Mika Tešić'. Pored domaćina učestvovaće ekipe TSK-a, Čeneja i FK Mladost-Radost iz Srbobrana.

Autor: Mile Milojević
Datum: 01, 08, 2010.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *