Derbi Sloga – Mladost u šestom kolu

Temerin: Fudbaleri Mladosti i novosadskog Proletera igrali su u subotu u Bačkom Jarku nerešeno 2:2. Plavo beli iz Bačkog Jarka u sredu dočekuju Novi Sad, u petak ih očekuje proba sa Slobodom iz Novih Kozaraca, a u subotu susret sa novosadskom Crvenom Zvezdom.

        Fudbaleri Sloge posle nekoliko dobrih igara i pobeda, poraženi su od Radničkog iz Sombora 1:0.
        Prvenstvo u Srpskoj ligi počinje 14. avgusta. Mladost će u Bačkom Jarku biti domaćin Dolini iz Padine, Sloga u prvom kolu putuje u Pećince na susret sa Donjim Sremom. Komšijski derbi između fudbalera Sloge i Mladosti iz Bačkog Jarka igra se u šestom kolu, 18. septembra na stadionu u MZ Staro Đurđevo u Temerinu.
        U prvoj kontrolnoj utakmici u novoj sezoni Cement je u subotu savladao TSK u Temerinu 4:0, prvo poluvreme završeno je bez golova. TSK u sredu dočekuje ekipu Mladosti iz Turije.
         Fudbaleri OFK Siriga vredno treniraju pod vođstvom Stanimira Stanimirova. Odigrali su tri kontrolne utakmice. Sirižani su u Stepanovićevu igrali nerešeno 2:2, a istog rivala savladali su u Sirigu sa 4:0. Napredak iz Nadalja savladao je Sirižane sa 1:0. Plavo beli iz Siriga u sredu gostuju u Stepanovićevu, u nedelju u Savinom Selu. 

Autor: Mile Milojević
Datum: 26, 07, 2010.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *