Žolt Pete doneo zlatnu medalju

Temerin: Učešće na svetskom šampionatu u Moskvi, obe srpske reprezentacije završile su trijumfima. Muškari su napravili niz od osam pobeda i nijednog poraza, dok su devojke poražene samo jednom. Poslednjeg dana Aleksandar Karakašević nije bio u postavi koja je savladala Sloveniju sa 3:0. Trijumfom u B diviziji , stonoteniska reprezentacija je osvojila zlatnu medalju i vratila se u elitu. Svetsku zlatnu medalju iz Moskve u Temerin je doneo Žolt Pete.

        Završena je prvenstvena sezona za dva rukometna kluba iz opštine Temerin.
        Ekipa Zaječara nije doputovala u Temerin, tako da će susret između RK Mladost-TSK i Zaječara biti registrovan službenim rezultatom 10:0 za prvoligaša iz Bačkog Jarka.
        Rukometašice Temerina savladale su sinoć ekipu Apatina sa 45:14 i zasluženo su osvojili drugo mesto u Drugoj ligi Sever. Pobeda od 31 gol razlike, svakako je jedinstvena i govori o potencijalima mladih igračica ŽRK Temerin, koje je uspešno vodio trener Milan Vještica.
        U sportsko poslovnom centru Beočin u subotu je održano Prvenstvo Srbije za mlađe seniorke i seniore do 23 godine.
        Bivše takmičarke Džudo kluba TSK Prole i Snežana Delibašić osvojile su drugo, odnosno prvo mesto, a medalju u Temerin donele su i Tamara Petrović i Boškovićeva, mlade takmičarke Džudo kluba TSK.
        Fudbalski klubovi su minulog vikenda od 12 mogućih, osvojili samo jedan bod. Na gostovanju u Bukovcu – temerinski TSK je golom Miodraga obezbedio rezultat 1:1. TSK u nedelju dočekuje ekipu Železničara iz Novog Sada, koji je već odavno obezbedio plasman u Područnu ligu Novi Sad.
        Fudbaleri Sloge poraženi su u Veterniku, od drugoplasiranog tima Srpske lige sa 3:1.Gol za Slogu postigao je Kozomara. Sloga je na šestom mestu Srpske lige – grupa Vojvodina. U poslednjem kolu, u subotu od 17 časova dočekuje ekipu Mladosti iz Bačkog Jarka. Biće to komšijski derbi. Obe ekipe obezbedile su plasman u gornji deo tabele, pa treba očekivati kvalitetnu utakmicu
        Mladost je neočekivano poražena u Bačkom Jarku od Kikinde sa 1:0. Ovom pobedom Kikinđani su povećali šanse za opstanak u Srpskoj ligi. Najbolji strelac Jaračana, Kosta Bajić je pogodio prečku i stativu.
        Fudbaleri Siriga izgubili su pred svojim navijačima od Borca iz Rakovca 2:1.

Autor: Mile Milojević
Datum: 31, 05, 2010.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *